Salvia

Η Σάλβια είναι ένα ντόπιο αυτοφυές βότανο της ευρύτερης περιοχής του Ζαγορίου, ένα είδος φασκομηλιάς που χρησιμοποιείται στην τοπική κουζίνα.

Σε συνδυασμό με άλλα ελληνικά βότανα, δίνει χρώμα στα πιάτα του Salvia, εμπλουτίζοντας τις γεύσεις και τα αρώματα της τοπικής παραγωγής. Θα σας κερδίσουν τα πιάτα κυνηγιού και το αγριογούρουνο από τα γύρω βουνά, τα αυγά ελευθέρας βοσκής, τα τυριά από μικρούς τοπικούς παραγωγούς, το παραδοσιακό και ανοιγμένο στο χέρι φύλλο των περιβόητων τοπικών πιτών.

Η κουζίνα του Salvia περιλαμβάνει και κλασικά πιάτα και ευρωπαϊκές σπεσιαλιτέ, τα οποία εμπλουτίζει με τη ζεστασιά των βουνών της Ηπείρου και τα συμπληρώνει με μια άψογα συνδυασμένη λίστα κρασιών. Σε ένα μοντέρνο, κομψό, αλλά ανεπιτήδευτο περιβάλλον, ένα γεύμα στο εστιατόριο Salviaαποτελεί μια αξέχαστη εμπειρία. 

www.aristi.eu