Μονοδένδρι

Μονοδένδρι

Με δύο, από τα συνολικά τέσσερα που υπάρχουν στην περιοχή, φυσικά παρατηρητήρια του φαραγγιού του Βίκου (το οποίο έχει το μεγαλύτερο βάθος από όλα τα φαράγγια του κόσμου), είναι κατανοητό γιατί το Μονοδένδρι είναι τόσο δημοφιλές στους επισκέπτες του Ζαγορίου, ακόμη και ως προορισμός για ημερήσια εκδρομή από γειτονικές περιοχές: οι εξώστες των κτηρίων της Μονής Αγίας Παρασκευής κρέμονται κυριολεκτικά από το φαράγγι, ενώ το σύντομο μονοπάτι στις Οξιές θα σας οδηγήσει στο πιο δημοφιλές από τα τέσσερα παρατηρητήρια. Παρ’ όλη την κίνηση, το χωριό διατηρεί τον παραδοσιακό χαρακτήρα του και η επίσκεψη σε αυτό αποτελεί μια εξαιρετικά ευχάριστη εμπειρία. 

Greek
Slideshow: 
Image: 
Description: 
Tο Μονοδένδρι είναι τόσο δημοφιλές στους επισκέπτες του Ζαγορίου, ακόμη και ως προορισμός για ημερήσια εκδρομή από γειτονικές περιοχές.
Show available villages: 

Ζαγορίου Φιλοξενία

Greek

Στο Μονοδέντρι, το χωριό με τα δύο από τα τέσσερα παρατηρητήρια απ’ όπου μπορείτε να θαυμάσετε το φαράγγι του Βίκου σε όλο του το μεγαλείο, βρίσκεται το Ζαγορίου Φιλοξενία, ένα φιλόξενο οικογενειακό ξενοδοχείο (προσφέρει και υπηρεσίες φροντίδας παιδιών!) για όλες τις εποχές.

Συνδιάζοντας κλασσικά διακοσμητικά στοιχεία με την παραδοσιακή Ζαγορίτικη παράδοση, το ξενοδοχείο αποτελεί ιδανική βάση για να εξερευνήσετε τα βουνά και τα δάση του Ζαγορίου με την οικογένειά σας.

Το ξενοδοχείο διαθέτει δίκλινα και τρίκλινα δωμάτια και σουίτες, όλα με τζάκι, και μια καλά ενημερωμένη βιβλιοθήκη και αναγνωστήριο που θα σας βοηθήσει να λύσετε όλες τις απορίες, δικές σας ή των μικρών σας, για την ιστορία και τη φύση της πανέμορφης αυτής περιοχής!

www.zagoriphiloxenia.gr

Members: 
Slideshow: 
Show available villages: 
Image: 
Description: 
Το Ζαγορίου Φιλοξενία είναι ένα φιλόξενο οικογενειακό ξενοδοχείο (προσφέρει και υπηρεσίες φροντίδας παιδιών!) για όλες τις εποχές.